licartconstanta
Acesta este forumul de discutii al Liceului de Arta Constanta.
Lista Forumurilor Pe Tematici
licartconstanta | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LICARTCONSTANTA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mariatha 25 ani
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 52 ani
licartconstanta / About life / despre mine.......parerea mea!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
urban_spice
A doua persoana care trebuie injurata!

Din: eterna si fascinanta constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 114
haideti sa vorbim despre noi...despre voi...ideea lui Scheps a fost ok,asa k sa lasam opiniile sa curga.aveti aici loc sa va 'expuneti'(la modul decent),sa va 'faceti reclama' si sa ii lasati pe ceilalti sa va cunoasca prin propriile voastre ganduri si obiectii ,referitoare la sine.ce-am balbait eu ..e un pct de plecare(),insa chiar vreau sa va vad si pe voi.parerea mea...

_______________________________________
let's go straight to no.1!

pus acum 18 ani
   
urban_spice
A doua persoana care trebuie injurata!

Din: eterna si fascinanta constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 114
""pot sa incep eu?!plss..plss..
sunt "mica si a dreqului"(citez...),rea de gura,ironica,si iarna nu pot sa vorbesc prea mult pe strada,k-mi ingheatza brackets`ii (nu pt mult timp...ha!):P nu'mi place sa zbiere cineva la mine si fac urat cand "cineva"(acel "cineva" se stie el,pacat k nu prea intra pe net..) imi umbla in lucruri si mi le muta pe unde i se nazare lui!!!!sunt cam(foarte) imprastiata,da` in nebuloasa aia din capul si camera mea,ma descurc nemaipomenit!aa.....ce mai e de rau...unii zic k`s egoista(parerea lor) si altzii zic k`s zanga rau d tot...ah!!si vorbesc mult...muuuult...foaaaarte mult....atunci cand ma apuca.nu-mi place sa mi se spuna ce sa fac,urasc manelel, fitzele "cu portofelul plin" si nu prea diger marlaniile si prostia(prost) mascata.parerea mea!""


asta am zis eu.....facetzi voi mai bine dak suntetzi in stare


_______________________________________
let's go straight to no.1!

pus acum 18 ani
   
Schepsis
Ala care sterge posturi si tebuie injurat!

Din: Spatiul Cosmic
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 217
Eu vroiam sa iasa ceva mai "deep" mai mult despre personalitatea ta...
Cre ca o sa scriu ceva mai mult... Sa incep, sa nu incep... hmmmm.

Pai sa incep cu za start. Ma cheama Daniel/Schepsis/Costi/Theo/( si in unele cazuri, I'm IT , pretenii stiu de ce)
Sunt nascut (Nu glumesc). Am copilarit ( nici acum nu glumesc ). Si acum sunt la liceul de arta. Am dat la arhitectura, pt ca, din punctul meu de vedere este sectia la care ai nevoie de cel mai putin talent. Iar cum eu dau pe afar de talent, zic ca mi se potriveste.

In genereal sunt antitalent ( La orice: sunt afon, nu le am cu arta plastica, nu excelez pe nici un plan) dar am tangente in mai toate domeniile. Adica stiu cate putin din orice ( si daca nu stiu, invat repede).

Cred in Dumnezeu ( destul de mult, chiar daca nu neaparat in Dumnezeul descris de Biblie) si multe din actiuniile, reactiile si gandurile mele sunt datorate acestei "credinte".
Sunt o persoana realista ( undeva intre pesimism si normal level ), dar incerc sa fiu si optimist.
Datorita credintei oarecum, incerc tot timpul sa ma corectez ( sunt  nedumerit de faptul ca unii miau zis chestia asta ca un reprosh, nu ca un lucru bun). Prin corectare ma refer la tot... La caracter, la gesturi, la ganduri, la ... tot. Din aceasta cauza vreau sa mi se spuna in mod DIRECT cand gresesc ceva, sau cand cuiva nui place ceva la mine. Daca pot, voi incerca sa ma corectez.

Din acelasi motiv, mam obisnuit sa spun la lume de multe ori parerea mea. ( la modul direct ). Totusi parerile "profunde" nu le zic mai la nimeni.

Sunt un pic retras ( cand eram mic ma bateau parintii cu bata de baseball de 3 ori pe zi ) *joking* . Imi place sa ma inchid in mine de multe ori, sa fac asa zisele "scenarii" mintale ( pe care by the way, pt cei care inca mai cred ca au probleme ca se gandesc prea mult, toti le fac, intro cantitate mai mare sau mai mica.) Probabil ca nimeni nu ma cunoaste cu adevarat. Defapt, mai mult ca sigur...

Imi place sa analizez fiecare detaliu. ( Chestie de familie...)
Imi place psihologia, sa cunosc persoana asa cum este ea cu adevarat ( adica pe interior, nu fatzada). Din aceasta cauza incerc sa nu imi fac o parere despre cinva la prima vedere, si nici macar dupa ce o cunosc mai bine. Imi place sa ascult ce zic ceilalti, dupa care sa ii contrazic, leganduma de detalii.

Sunt incapatanat si tot timpul incerc sa fiu contra cuiva, sa iau alt punct d vedere total opus ( dar si adevarat, in fond adevarul este undeva la mijolc...)

Fac multe glume proaste (obisnuinta asta....)  dar incerc sa ma las de ele.

Cu complexele o duc desul de bine... Nu am foarte multe ( dar am si eu cateva, da nu vi le zic )

Sunt timid ( dar in schimb am mult tupeu in mine, ciudat, stiu ).
Cand eram mai mic imi pasa f mult de ce parere isi formau ceilalti despre mine, din cauza asta actionam cu precautie sau nu mai actionam deloc... Desi a inceput sa nu ma mai interseze ce parere isi fomeaza ceilalti, inca mai am probleme de genu.

Multi isi dau cu parerea la ce ar trebui sa fac sa ma indrept. Nu ma intereseaza asta... ma intereseaza doar ce gresesc. Stiu destul de bine ce trebuie sa fac pt a ma corecta (dar mie foarte greu si lene sa aplic ceea ce stiu...)

Ma atasez foarte greu de cineva. Ma indragostesc la fel de greu.

Am niste conceptii destul de ... "freak" abt life.

Nu imi place cand cineva nu are grija de lucrurile pe care i le dau.

Incerc sa fiu cat se poate de obicetiv. ( inclusiv la acest forum )

Nu imi place sa citesc ( carti ). Defapt imi place sa citesc, dar ma apuc foarte greu de asa ceva. Probail de la lipsa cititului mi se trage greutatea de exprimare.

Nu imi place sa mint... prefer sa ocolesc adevarul, sau sa zic Nu stiu ( cel mai bun raspuns care exista! )

Tot timpul trebuie sa ma scuz ( am obs asta, dar nush ce ar trebui sa fac...).
Sunt perfectionist... Imi place sa fac totul in liniste, nu in graba, si sa ma ocup de tot, de toate detaliile... Nu imi place sa las o treaba jumate facuta.
De obicei rezist tentatiilor. Sau macar ma chinui. Dar asta doar daca este necesar, sau exita un "premiu" pt asa ceva. Nu sunt usor influentabil, indiferent de cadrul in care ma aflu.
Estem putin pervers si cu gandul la fete... *muhuhahahah* ,capul in nori mai tot timpu.



Mai am destulde de zis despre mine, dar deocamdata atat. Oricum nu cred ca este cinva care sa citeasca tot ce am palavragit eu acolo. I mean, who cares?


Anyway, Sa va vad si pe voi...


_______________________________________


Knowledge means power!

pus acum 18 ani
   
urban_spice
A doua persoana care trebuie injurata!

Din: eterna si fascinanta constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 114
uite un exemplu bun!si eu ma gandisem la ceva mai "deep",cum spui u,costi,dar nu cred k vor fi multzi atat de profunzi(desi mi-as dori).incepusem ceva mai short,mai restrans,mai...geva de genu:"cat mai mult,in cat mai putin".
dar dak e asha..pot si eu sa vedeeeeeeeeeeeem....
eu=madalina(pentru colegi+marea majoritate)/mada(pentru tata si vecinu de vizavi)/"cretzule"(atat pot unii sa zica) si pe deasupra si andronic(pentru profu` de fizica si VIP&co..)
de nascut,zbierat,mancat,crescut si copilarit...le-am facut p toate,k si voi,insa nu de multe ori cad intr-o "zbenguiala" sora cu fina`mea(care are 1 an juma..btw)
momentul de fatza ma prinde intr-un liceu zanga,de arta,artisti si antitalente,la design(nu pt k mi-ar fi placut prea tare ce era de facut aici,ci k sa scap de ai mei,care ma facusera deja pachet pt lic.mircea).dar recunosc acum,cu mana pe inima,pe buzunar,pe linguri sau pe alte cele....IMI PLACE AL DREQULUI DE MULT!!!e fun,e libertate,e..de toate!Si cum a zis si adminu no.1,mi se potriveste(k sa vezi!).le am cu desenu,cu mazgalitul,cu naclaitul..in general ..cu tot ce tine de arta.
fac design(vestimentar,mai nou...),pictez,dansez,scriu,fac poze,,mesteresc si...whooops...cred k i-am stricat usa de la garaj lu` tata.Prin liceu..unii(adika citez)zic k's "fata buna la toate".oare?
sunt foarte incapatzanata si nu-mi schimb parerile cu una,cu doua.Nu-mi place sa mi se spuna ce sa fac si sunt genu de persoana care tre sa vada ea,cu ochii ei,tre sa se "arda personal la aragaz,k sa nu mai puna mana a doua oara"(concluzie:mama e exasperata--kiddin`-- si nu stiu sa gatesc decat oua..si clatite.care vrea?!)
nu imi place sa ma barfeasca oamenii in legatura cu ceva ce n-am facut,asa k mai bine fac,makar sa stiu o chestie...
sunt acida,ironica,a dreqului(in anumite momente).Am gura mare(la figurat) si de obicei,cand ma duc pe la olimpiade,fac mai intotdeauna scandal(citez:"prietenii stiu de ce".ma enervez repede,dar incerc sa ma autoeduc,sa ma mai calmez...(si nu,n-as putea sa fac yoga)=>nu am rabdare deloc,ma stapanesc greu,ma ia gura pe dinainte,sunt vulcanica si repezita.Si cateodata regret asta..

nu-mi plac glumele proaste(aviz amatorilor)si de obicei ripostez nashpa...(nashpa pt ala cu gluma).Sau tac si numar oile de pe peretzii care se apropie de mine,si se tot apropie,si se apropie.....................si BOOM!
nu prea ma integrez in "bisericutze" si trec repede de la o stare la alta.n-am prietene fete(hmm...oare de ce?)si IUBESC baietzii!!!pe totzi!!p bune...

ontrar celor ce am spus mai sus..sunt destul de timida,insa nu ma las ******.nu-mi place sa copiez pe cineva sau sa fiu imitata.!!!e un lucru care ma enerveaza super mult:dak eu am 2 cozi azi si la sc mai apare cineva la fel...eu mi le desfac.mi s-a intamplat sa ma si dezbrac pe motivul asta...stupid,dar ma calca pe nervi!
sunt ambitioasa si ma prind repede(la orice).Nu invatz aproape deloc(in ciuda faptului k am 10 p linie...mai putin la fizica..).Si de ce,dreq,Doamne iarta-ma,trebuie sa fiu catlogata drept tocilara din cauza asta?!?!?nu mai poate omu` sa fie pur si simplu....destept?!(srry...laudatorii`s in vacantza..:P)

gigi contra e "prietenu meu" si nu suport chestii de genu`:"excursie la mall" sau "paris in week-end".

obisnuiam sa ma oftic din cauza rautatilor celor din jur,insa am invatzat sa-i ignor si sa-mi vad de treaba mea.ma doare exact in brici de ce spun ceilaltzi.

nu am incredere in oameni,ma atasez greutz de cineva si nu vorbesc decat atunci cand prind curaj si un dram de simpatie pt persoana respectiva.multi considera ca sunt aroganta din cauza asta.parerea lor.tac si fac,ascult si imi creez impresii despre oameni,stand deoparte,cantarind faptele si vorbele.
sunt deschisa la nou si nu-mi place sa stau deoparte cand un prieten are probleme.de ce sa-l dai la o parte,pe motivul slabiciunii sale?de ce sa nu-l intelegi,sa-l ajuti?

vreau sa reusesc prin forte proprii si imi doresc sa fiu pe picioarele mele cat mai repede --urasc pana si gandul de a lua "unu` cu bani" pt a ma scuti de efort.
nu ma feresc de munca si de gandit.sunt groaaaaaaaznic de perfectionista si imi sustin ideea pana in panzele albe

iubesc matematica(adika munca la un exercitiu de 4 pagini,cu un rezultat perfect.insa pacat k eu gresesc la plusuri si minusuri..),ador cititul.imi place cum miros cartile noi....stiu,m-am dilit.

muzica?sa curga!!!
distractie,dans,...la discretie.
sunt optimista si am muuuuuuuuuuuuuuuolta energie....
ma plictisesc repede si imi place sa vorbesc.mult.muuult.muuuuuuuuult de tot!si sa scriu(asta se vede)
nu am multi prieteni,dar astia care sunt...bravo lor ca sunt asha cum sunt!
si imi place galbenul.si ciocolata si baietii cu coada....si ...Liviu Rebreanu??!:P

stiu,recunosc..v-am plictisit.asta e,pauza MEA publicitara a luat sfarsit si va invit sa urmarittzi in continuare....aaa...cum era?!?..povestiri adevarate?!?

si ar fii frumos dak nu ne-am da pe tava numai noi,adminii...incercatzi si voi.nu doare,nu ustura!


_______________________________________
let's go straight to no.1!

pus acum 18 ani
   
ilink
Soldat al forumului

Din: constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 91
hmmmmm.................dragutze autocaracterizari...............mia placut......hai sa incepsi eu sa vad daca reusesc......ca sa o iau daupa un mic tipar care sa format,o sa incep si eu tot cu inceputul....(nastere,copilarie....)
ma numesc ilinca,am prea multe "porecle" ca sa le spun, asa,cateva din ele fiind pitzy(imi spune una din prietenele mele,iar cealalta face misto simi zice pipitzy....de la pipitza...da' nu sunt...),strutzan,....si sunt o componenta a grupului "escu"...
am trecut si prin toate fazele....mai putin cea cu zbieratu....am fost un copil foarte cuminte.....da' lasa ca miam scos eu parleala acum ,mai mare....iam exasperat pe ai mei.....
nu mai sunt la liceul de arta(desi mias fi dorit in continuare sa fiu)am fost la muzica(la teorie,prima decizie importanta luata de mine din viata mea....)
am facut balet de la 3 ani(mai tarziu nam facut la sc...), dar intra saptea am zis ca nu mai vreau sa fac deloc balet.....pt ca mia fost bagat pe gat si nu lam mai suportat...(ma pregateau ai mei sa fac balet la liceu....)
in schimb am facut dans sportiv de la 10 ani(si inca mai fac...)
si mie mi se spune ca sunt  buna la toate(cica put de talent....oare asa o fi?)...mai putin la desen(imi place sa desenez...da va speriati ce iese....)dar zace o lene in mine de nu se poate.....si la pian ,si la dans, au trebuit sa traga profesorii de mine....ca altfel cred ma lasam(si le si multumesc...),dar in schimb cand e sa fac ceva nou....si imi place ....sunt ambitioasa.....si nu imi mai e lene.....sunt cam ciudata la faza asta....
nu imi place sa citesc...(desi ar trebui...sunt constienta...),am citit mai mult obligata,numai cartile care miau fost recomandate de prieteni leam citit cu placere....
la capitolul prieteni stau destul de bine....cred eu....dar am numai doua prietene bune, pe care le iubesc mult, si as face orice pt ele....(e o vb...:are moments when i want to kill them,but i would kill for them anytime...)si poate mai sunt pers,doua pt care as face asta.....am un mare defect la capitolul prieteni,de fapt prietene bune....ma atasez foarte mult de ei/ele si ma implic foarte mult intro relatie de prietenie(amicitie,sa nu se inteleaga altceva....)si din cauza asta am fost luata de proasta....si am suferit...ca vedeti voi....aparentele insala....deci putem spune ca sunt o persoana proasta de buna....
sunt foarte imprastiata....ametita ....cu capul in nori.....si dezordonata de nu mai pot(am un scandal cu mama din cauza asta.....)dar in dezordinea mea...(ca si madalina parca am observat...)imi gasesc orice lucrusor....oricat de mic ar fi...iar daca umbla cineva(mama)...nu mai gasesc nimic.....
sun cam pesimista in general....
habar nu am ce o sa fac in viata......sper sa ajung ceva.....ca lumea.....mai am 1an 2 sa ma gandesc....urasc ideea"o sa gasesc unu cu bani si no sa fie nevoie sa muncesc!"...urasc chestia asta.....nas suporta sa fiu o intretinuta......
sunt incapatanata de nu mai pot....si tata fiind din aceeasi familie, e la fel.....si atunci cand ne contrazicem,ies scantei....
ador sai corectez pe altii(prietenii apropiati)cand fac greseli gramaticale....stiu ca nui frumos....si nu stiu de unde am chestia asta....da'.....
sa vedem ce mai imi place....mh....ciocolata......mortea mea....si inghetata de lamaie...(de preferabil de la la pizza)
nu ma pricem deloc la gait(aici sunt antitalent)...stiu sa fac doar omleta si ochiuri...clatite......si.....cartofi prajiti....credeti ca o sa ma ia cineva?....
pai sa vedem ce ar mai fi de spus despre mine.....intotdeauna am facut parte dintro "bisercutza"...pt ca intotdeauna colegii gaseau ceva impotriva noastra...(mada,laura si cu mine....pt cine nu stie...)....noi eraM TRIUMVIRATU....trio do-re-mi.....mimozele....(asta mai mult pt profesori...)
mam lamurit cei cu dragostea asta....totu e frumos pana la un moment dat...cand cel putin unu (daca nu amandoi....cei implicati...) sufera....ma atasez destul de greu de cineva intro astfel de relatie.....si e mai bine....
nu sunt foarte schimbatoare...nu pot trece usor de o stare la alta....(mai putin acum ceva timp....cand treceam de la ras la plans de la un minut la altul....da' ma faceau prietenii sa rad ca sami treaca tristetea...simi spuneau ca sunt nebuna ca fac trecerile astea...) adica imi trece greu supararea...
sunt sangvinica....da' am momente cand sunt colerica rau......daca imi zice cineva ceva ce numi convine....imi sare tzandara rau!
cred asta ar fi cam tot despre mine...daca imi mai aduca aminte....va mai scriu....
si daca are cineva ceva de adaugat.....il astept sa vad ce are de spus.....(cred ca fetel o sa aiba ceva de comaentat....)
aaaaaaaa............si welcome in the club........acum ati intrat si voi in vacanta......


_______________________________________
We like our firends for their qualities..........but we love them for their defects......

pus acum 18 ani
   
laura si madalina
Incepator

Din: constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 25
.......buhuhu........noi suntem doua,deci avem ceva mai mult de scris(in caz ca ne vin idei).......
    ca si restu' de pe aici incepem cu introducerea:din moment ce am ajuns la frumoasa varsta de 16 respectiv 17 ani e logic ca am trecut si noi prin toate etapele enumerate de restu'(nastere....primul dintzisor..zbieraturi si altele).....
numele nostru:laura...madalina...celelalte doua componente din clanul "escu"(antonescu,calinescu si oprescu)....si "cele 3 care au speriat estul" incluzand-o pe tilincutza........care speram ca sperie de una singura vestu'....
  ni s-a zis in toate felurile:de la madutz si lutzu   la maimutzic , rockeritze punckeritze,distruse...fermecate...junky....si alte apelative!!!!!!!
  cat despre faimosul liceu de arta...noi il cunoastem de pe la gradinitza...nu stim cum am aterizat aici dar ne bucuram ca pana acum nu a fost rau deloc.....suntem la sectia muzica respectiv pian fara a fii prea dedicate deoarece medicina ne asteapta....dar ceva talent cica am avea pt ca totusi talentul e 1% si restu' studiu(asta la muzica)....
    pt ca avem aceleasi preocupari si preferinte(toti ne zic surori siameze)....o sa va insiram:pai in mod special ne place sa ne distram (pt ca la facultatea la care ne ducem o sa fim cam private de ea ]...ne place sa umblam zanga....nu prea stam pe akasa....muzica punk,rock,si veche.....sa fim mai funky si sa nu intram in oala cu restu.....si cel mai mult ne place sa avem multi prieteni(care se dovedesc a fi ipocritzi...si de asta e bine sa ne facem cat mai multzi...)....ne place distractia ADEVARATA...dar adevarata tata...inseamna cu cortu' pe munte...sa pleci in vama 2 saptamani....sa-ti traiesti viatza fara fitze...asa ca la tineretze....si sa nu se rezume totul la sex drugs & rock&roll........suna interesant dar nu pt 17 ani...
  altceva?...suntem firi optimiste..uram minciuna..ipocrizia...fitzele...oamenii prost crescutzi si prosti pe deasupra....pipitzele si coardele(care de fapt ne usureaza viatza).....pt ca datorita lor se fac diferentze...
     si ajungand intr-un final la preferintzele culinare... :adoram sa mancam..dar nu sa facem!!!!!!!!
  adoram dulciurile....chipsurile...coca-cola...nu fumam...de alcool nu pomenim(adik nu va zicem)....
  ne plac desenele animate si vrem sa copilarim cat mai mult.....
   cam atat despre noi...desi ar mai fii destul.....dar cui ii pasa.....?????
.....pup tilincutzey....


pus acum 18 ani
   
ilink
Soldat al forumului

Din: constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 91
miam adus aminte ce voiam sa mai spun...
sunt foarte NARCISISTA! stiu ca nu prea e bine....da' nam ce face...mie imi place...
si imi place si mie super mult sa mananc (doar tre sa ma potrivesc cu "bisericutza mea"...nu?) si am noroc ca nu ma ingras...chiar tre sa am grija cu mancarea pe aici....sa nu dau iama....da' sunt toate asa de bune....
fetele....don't worry ...o sai sperii eu pe astia pe aici de nor sa mai stie de ei.....si veniti si voi....si ii terminam....
si eu va pup....pe toti...si misss u guys....


_______________________________________
We like our firends for their qualities..........but we love them for their defects......

pus acum 18 ani
   
liliana
Incepator

Din: constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 18
hmmm...sa vad dak pot sa fac fata concurentei...pai numele meu e LILIANA/CREATZA....cu c sa incep?sunt cam multe de zis..
sunt o persoana deschisa noului...am foarte multe incredere in oameni(chiar prea multa uneori!)....sunt destul d incapatanata...chiar foarte incapatanata uneori...sunt o fire foarte impulsiva si tocmai d aceea cateodata am mari probleme cu pers din jurul meu....inainte eram o pers timida dar cu timpul am inceput sa ma schimb si sa capat mai multa incredere in mine...a da liceul d arta...pai sunt din cls1 aici si m'am cam saturat  de lic asta da mai rezist eu un an)
imi9 place sa citesc..cateodata nu pot lasa cartile din mana..prefer sa nu  dorm o noapte intreaga si sa stau sa termin cartea respectiva...sunt destul d ciudata in privinta sentimentelor...nu prea stiu ce vreau de multa ori..la cap baieti..ma indragostesc destul d repede dar la fel d rpd imi si trece..sau nu:P..sunt o pers lipicioasa...si ma atasez repede d omameni..(mare greseala)..a si marele meu defect e ca uneori am mai multa incredere in parerea celorlalti decat in parerile mele propri..da incerc sa ma schimb..ar trebui sa nu mai am si asa multa incredere in oameni!!..
in generala eram o pers super retrasa..dar acu pot sa zic k ma inteleg bine cu aproape toata lumea)e greu sa'i multumesti p toti nu?....
pot spune k am avut norocul sa intalnesc cateva pers care mi'au dovedit ca'mi vor fii mereu alaturi)
pai km atat pt moment..dak imi mai aduc aminte va mai spun si voua)


*Edit*


a da..cap mancare..ador ciocalata d casa(aia facuta d mine)..si prajiturile in general...imi place sa fac mancare sau prajituri...hihi akum imi fac singura reclama)..si imi place foarte mult sa ma plimb...toata ziua dak s'ar putea!

Modificat de Schepsis (acum 18 ani)


_______________________________________
"cel ce nu crede intr'o alta lume este mort in aceasta viata!" GHOETE

pus acum 18 ani
   
clodius
Incepator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 15
aha...bine.....
Buna sunt Andrei si sunt un: industria filmului a jocurilor a efectelor speciale(3d max,maya,rhino..alte ******),a cartilor bune(eh..asta a fost o gluma..nu mai citeste nimeni azi),fetelor frumoase..dar nu sunt nesimtit ..doar ma uit,de suc de portocale,de internet, forumurilor ciudate cu discutii aiurea si informatii utile pt viatza(ex:how to make a 3d scanner out of a toaster),hamsiilor si piciorushelor de broasca,de entertainment design,de chusk shuldiner(Death),de Hypocrisy,de chitara in general indiferent de stil(in fine nu stiu daca la house se baga chitara ),de tobe africane,de...hmm.............trupe necunoscute de death metal si jazz,de  creioane neascutzite(la naiba cu ascutzitorile lor),de discutitii lungi si istovitoare despre subiecte lungi si plictisitoare(pt unii...adica atunci cand ma apuc sa vorbesc oamenii adorm pe capete)COHOLIC.....i have been sober for a week(invatz pentru bac)  si o sa ma mai descriu eu pe parcurs.....hai sa ne punem intrebari ciudate si nesimtzite daca tot avem forum...nu-mi place sa imi fac CV ...pa


pus acum 18 ani
   
Armarua
Vizitator 4 Ever

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4
bai voi adminiii astia "smekeri" misto forum dar nu va dati seama ca vorbiti singuri? sincer intru f rar si ceea ce vad aici  ma cam lasa rece si imi dau seama din ce in ce mai mult k sunteti PENIBILIII!!! in legatura cu tema asta creed k stie toata lumea cum sunteti si nu are rost sa mai bateti campii aiurea ..pt ce? va plictisit acasa? afara e vara e vacanta ..ziceti k va place distractia nu se vede stati si pierdeti timpul aiurea iar faza k nu suportati fitele?!? uitati-va la voi si dupaia mai vorbiti ...dak cineva are bani si se respecta bravo lui ce e cu  atata invidie?!  iar cat despre toti cei care au scris aici...no comment! k deja mi-am pierdut prea mult din timpul meu pretios ..... asha k dak tot va plictisiti mai laudati-va aiurea k pt uinii pe cat de penali sunteti pe atat d amuzanti!! sincer nu stiu ce ma faceam toata vacanta fara sa va aud aberatiile prostesti! have fun in continuare!

_______________________________________
Sunt cu Capul in Nooori!!!!!!!!!!!!!!!

pus acum 18 ani
   
Schepsis
Ala care sterge posturi si tebuie injurat!

Din: Spatiul Cosmic
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 217
Long live the queen!

Iarta-ne draga ca tiam irosit mult prea pretiosul tau timp! All mighty one!!!

Sincer ma asteptam la mai mult... Aici ai scris doar sa dovedesti...aaa.... ce? nu am inteles scopul...

Daca nu iti place iesi afara, la aer, dute si fa o plaja sau ceva recreativ... ce ai scris aici a fost o insulta la adresa mea si a celorlalti care intra pe acest forum!

Daca teai simtit "atacata" de vreo replica te rog frumos sa raspunzi intr-un mod inteligent... sa faci lumea sa povesteasca de forum si sa-l laude. Nu sa pui si tu , peste harababura de aici, inca un post total aiurea si lipsit de sens!

U ai facut exact lucrul care tea deranjat la altii...

Ai avut ( cum ar zice profa de engleza) un feedback negativ la postul asta...

In acest forum incercam sa ne postam ideea fara sa jignim pe nimeni ( ajuta-ne sa respectam aceasta incercare! )


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


As dori sa nu se mai raspunda la ce a scris Armarua. Continuati topicul. Nu are sens sa mai iasa inca o cearta! tot ce vad in plus o sa sterg!


_______________________________________


Knowledge means power!

pus acum 18 ani
   
zo0rly
Nu mai sunt vizitator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 6
eu nu cred k au fost penibili, ci au aratat k sunt niste persoane mai "deep", iar faptul k sunt deschisi este de admirat. multi oameni apreciaza si profunzimea la o persoana si nu doar timpul acordat distractiei! (schepsis, poti sa stergi dak vrei)

pus acum 18 ani
   
georgycutza_yo
Incepator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 35
of of of....de admirat faptul ca siau deschis sufletele alea mari....dar mey zoorly, nu crezi k dak ai vrea u sau altcineva sa scri atatea lucruri bune despre tine nu ai putea???
Si normal k o sa stearga..pt asta e injurat in fiecare zi...chiar dak u esti primul si singurul care nul injura....

despre mea! of....de admirat faptul siau deschis sufletele alea mey zoorly, crezi dak vrea sau

2.9KB


_______________________________________
nimeni nuti merita lacrimile, iar cel care ti le merita nu ti le provoaca!!!

pus acum 18 ani
   
antonya
Incepator

Din: C-ta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 18
hm....hai sa ma descriu si yo.......yo's anonya.....mi se mai spune si Toifel(scris altfel in germana inseamna drac).....tony...atoya.....cum poftitzi dar niciodata gabi sau gabriela k nu raspund.....am fost un copil cuminte fara tzipete si chestii....am km luat bataitza de la fratzi knd eram mik si cred k am ramas cu sechele k's km nebuna.(jk...doar ne-am jukt asa putzin.....cu buze sparte...taiata la mana cu cutzitul.....au fost fara intentzie..)....nebuna doar cu cei kre chiar ma cun si pe kre kre ii consider prietenii mey(pakt k's fffffffff putzini mai ales in in ultimul timp multzi m-au dezamagit).........sunt o pers ciudata...ma supar enervant de rpd........in ultimul timp m-am mai schimbat putzin.....imi trece mai rpd.........
aaaa......personal ma atasez ff rpd de cei din jurul meu dar si fff rpd ma dezamagesc......i don't know ce sa fac.......in legatura cu asta....(sincer in ultimul timp am suferit km mult din acest motiv.....dar sunt happy k am trecut peste acea etapa....bine k a fost cineva alaturi de je k altfel nu reuseam...sa se simta pers aia.)....
yo's la lic de arta dupa cum stitzi(k si voi)....imi place muz....desi....nu voi continua pe asa ceva....nu's ink sigura de viitor...poate ceva comunikre(idee venita de knd am intrat intr-o fundatzie)....desi ar km trebui sa am grija pt k yo's umpic balbaita.....desi imi place la nebunie sa turui...si sa enervez oamenii din jurul meu
hmmmm..ce as mai putea zice....imi place la nebunie inghetzata....dulciurile.....plimbarile pe malul marii(iubesc marea...nu m-as muta de aici nici sa ma batzi).balaceala in ea...plekrile in strainatate...
imi place sa gatesc (nu va ganditzi k fac cine stie ce extraordinar)....dar ma pricep asa kt de kt......sa potolesc foamea celor din jur(mi s-a zis k iese chiar bunicik)....
sunt o pers ff complexata....nici nu va imacinatzi kt....mi-ar place sa fiu m-ai inalta (k's km scunda).....mai slaba....mai frumoasa(sincer nu ma gasesc prea frumoasa)....mai dezvoltata.......mai desteapta....si altele....sunt ff nemultzumita de pers mea..
yo am km ramas fara imaginatzie....dak imi mai aduc aminte de geva mai scriu...kisses 2 all

despre mea! hm....hai descriu mai spune altfel germana inseamna poftitzi dar niciodata gabi sau

10.9KB


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la